Benkő Vilmos
Benkő Vilmos
Oktató
Students
598
Courses
1
Contacts
Address: Magyarország, Budapest
Professional experience
Fields of education: Retorika, nyilvánosbeszéd

Introduction

Üzletember, befektető, coach, TED Talk előadó (USA), az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, az Euronet alapítója, a Speak Academy és Toastmasters Hungary megalapítója. 

Vilmos gyermekkora óta vallja, hogy szavakkal sorsokat lehet megváltoztatni, mind pozitív, mind negatív irányba. Évek óta foglalkozik többedmagával azzal, hogy a retorikai készség fejlesztésével tegye elérhetővé emberek számára, hogy nagyobb önbizalommal vállalják életük küzdelmeit.

Vilmos szerint nem elég sikeresnek lenni, hanem másokat is hozzá kell segíteni a sikerhez. Ennek szellemében néhány kollégájával útjára indított egy retorikai programot a Kozma utcai börtönben. A foglalkozások során visszaadják a fogvatartottak önbecsülését és önbizalmát, valamint módszertani támogatást adnak a raboknak egy szabadulás utáni, sikeres élet stratégiájának kidolgozásához.

“A kommunikáció nem csak az üzletben, hanem az életben is nélkülözhetetlen eszköz. Eszköz arra, hogy megtaláljuk a bennünk rejlő tehetséget és a nehézségeinkben rejlő lehetőséget.” – Benkő Vilmos

Complete public speaking course!
Public speaking course
Benkő Vilmos
Benkő Vilmos
Oktató
Add to wishlist